Spring naar inhoud
Dit plan kreeg niet genoeg likes

Stemmen

0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 25 van de 30.

Status

Dit plan kreeg niet genoeg likes en is daarom niet door naar de stemronde.

Kerstavond sing along

Door: Nick Verhagen
24 maart 2024
Gemeente Den Haag | 7 mei 2024, 10:33

Dit plan kreeg minder dan 30 likes. Omdat het plan de drempel van 30 likes niet heeft gehaald is het plan niet op haalbaarheid gecheckt. Er zijn in totaal 7 plannen ingestuurd die de drempel niet hebben gehaald. Deze plannen zijn niet door naar de stemronde waarin bewoners het wijkbudget verdelen over de haalbare plannen.

Op kerstavond gezellig samen in de kou met een warme beker glühwein in onze handen, vrolijke kerstliedjes meezingen met een koor.

In Haarlem doen ze het al jaren: kerstsamenzang. Het is een hele gezellige manier om in de koude, donkere dagen samen te komen. Ik zie het voor me dat we op het terrein van Stadsboerderij Landzicht een podium plaatsen voor het koor. Een aantal kraampjes met wat glühwein, warme chocomel etc. er omheen. Wat gezellige verlichting en aankleding erbij. Prima recept voor wat gezelligheid en verbroedering met kerst lijkt me!  Als we op tijd beginnen is het een feest voor iedereen uit Leidschenveen (ook de kinderen) en eventueel aanwezige familie op kerstavond. Het is een toevoeging voor Leidschenveen, omdat het een mooie manier is om de fijne kerstgevoelens met elkaar te delen en het zeker een recept is om met anderen in gesprek te raken. 

Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren