Spring naar inhoud
Dit plan kreeg niet genoeg likes

Stemmen

0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 3 van de 30.

Status

Dit plan kreeg niet genoeg likes en is daarom niet door naar de stemronde.

Sport, dans, beweeg en lach met vrienden & familie

Door: Maja Badal
22 maart 2024
Gemeente Den Haag | 7 mei 2024, 10:33

Dit plan kreeg minder dan 30 likes. Omdat het plan de drempel van 30 likes niet heeft gehaald is het plan niet op haalbaarheid gecheckt. Er zijn in totaal 7 plannen ingestuurd die de drempel niet hebben gehaald. Deze plannen zijn niet door naar de stemronde waarin bewoners het wijkbudget verdelen over de haalbare plannen.

Loop binnen en sluit je aan bij een activiteit. Voetbal, badminton, basketbal, dans, aerobics. Voor jong en oud, iedereen beweegt met lol.

Aansluiten bij sportscholen of sportclubs brengt wedstrijdelement, prestatiedrang en verplichtingen met zich mee. Het plezier verdwijnt vaak naar de achtergrond. Dat kan mensen ervan weerhouden om te gaan sporten of bewegen. Er wordt elke dag al veel gevraagd van kinderen, jongeren op school, of met de studie. Ook van volwassenen, met werk, huishouden en gezins/familiebezigheden wordt veel gevraagd.  

Samen met gezinsleden of vrienden een potje voetballen of aerobics doen kan heel veel lol betekenen. Er kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan. Je kan soms dubbel liggen van het lachen met elkaar. De onderlinge gezelligheid brengt mensen bijelkaar. En combineer dat met het bewegen, draagt het bij aan een gezond leven. 

Dat is het doel van deze wekelijkse beweeginstuif. 

Het is voor iedereen die dit leuk lijkt. Gezinnen of mensen die nog niet veel mensen kennen in de wijk, of mensen die alleen zijn. Mensen die de sportschool of een sportclub te fanatiek vinden. Iedereen is welkom. Jong en oud. 

Een toevoeging voor de wijk is dat er een laagdrempelige plek is om binnen te lopen voor iedereen uit de wijk.  


Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren