Spring naar inhoud
Dit plan kreeg niet genoeg likes

Stemmen

0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 18 van de 30.

Status

Dit plan kreeg niet genoeg likes en is daarom niet door naar de stemronde.

Culturele markt

Door: Arti Ramhiet
29 februari 2024
Gemeente Den Haag | 7 mei 2024, 10:33

Dit plan kreeg minder dan 30 likes. Omdat het plan de drempel van 30 likes niet heeft gehaald is het plan niet op haalbaarheid gecheckt. Er zijn in totaal 7 plannen ingestuurd die de drempel niet hebben gehaald. Deze plannen zijn niet door naar de stemronde waarin bewoners het wijkbudget verdelen over de haalbare plannen.

Een markt waar startende ondernemers met verschillende etniciteiten hun producten kunnen verkopen om zich zichtbaar te maken aan de buurt.

Ik ben zelf een startende ondernemer die in haar vrije tijd iets voor haar zelf probeert neer te zetten en daarvoor een podium zoek.  Naast mijn werk, moeder zijn en vrouw zijn ben ik ook op zoek naar een eigen identiteit. 
Het plan is voor startende ondernemers die een podium zoeken voor hun producten en/of eetwaren. Een startende ondernemer kan iemand zijn van een andere etniciteit, man, vrouw, jong en en oud het maakt niet uit. 
Mijn plan is een toevoeging voor de wijk omdat mensen uit de wijk samenkomen en in gesprek gaan met elkaar. Als zoiets 1x in de maand georganiseerd kan worden kan het iets worden waar mensen graag naar uitkijken

 

Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren